torstai 12. kesäkuuta 2014

Ruger Hauer @Cafe Mascot 11.6.

Eilen vihdoin ja viimein pääsin kokemaan Ruger Hauerit livenä, olen tykännyt heidän musiikistaan alkuajoilta asti mutta vasta nyt pääsin ensimmäisen kerran heidän keikalle. Ja erittäin mielenkiintoinen keikkakokemus siitä lopulta muodostui niin hyvässä kuin pahassa. Niin viihdyttävä kuin keikka itsessään oli, se että jätkät aloittivat tunnin myöhässä söi alkuun hieman innostusta.

Mutta kokonaisuudessaan keikka oli täydellinen; hyvää musiikkia ja oikeasti hauskoja välispiikkejä. Pienimuotoinen vittuilu jätkien kesken ei itseäni ainakaan haitannut, päinvastoin sehän oli oikein huvittavaa. Kyllä miehet selvästi tykkäävät esiintyä, Paperi T hymyili koko keikan ajan kuin Naantalin aurinko ja tanssahteli siihen malliin etten oikeasti saanut yhtään hyvää kuvaa, kiitosta vain siitä.
Naantalin aurinko
Tommishockilla tuntuu olevan pakonomainen tarve olla koko ajan äänessä, jos hän ei ollut puhumassa kenenkään päällä välispiikkien aikana hän oli varmasti räppäämässä muiden verseitä tai huutamassa heidän DJ:lleen että ei laita vielä seuraavaa biisiä koska herra haluaa puhua vielä. Tommishock antoi pienen accapella maistiaisen hänen tulevalta englannin kieliseltä levyltä. Valitettavasti pätkä meni hieman ohi, koska olin enemmän keskittynyt Paprun ja Pyhimyksen naurun pyrähdyksille kun hän päräytti verseen käyntiin. Tommishockin tapaan myös Paperi T päätti kokeilla uudelleen kirjoitettua versettä Kun tää biisi loppuu-biisillä; “Kun tää biisi loppuu mä tapan sut, mä en muista sanoja, kun tää biisi loppuu mä tapan sut, MÄ EN IHAN OIKEESTI MUISTA SANOJA, kun tää biisi loppuu mä tapan sut”. No mitäs pienistä, unohtelua näytti nimittäin olevan liikkeellä. Myöskin Pyhimys joko unohti tai sekosi sanoissa yhden verseen aikana, mutta uljaat taistelutoverit auttoivat hänet taas oikeaan rytmiin ja laulu sai raikaa.

Paperi T vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta tyypiltä, hän ehdotti josko musiikin soiton sijaan pitäisimme open mic-illan jossa yleisö voisi avautua vuorotellen omista huolista ja murheistaan. Miksipä ei! Myöskin hän oli pohtinut kaverinsa kanssa, jos kaikki ihmiset lähettäisivät pedofiileille omia lapsi kuvia ei lapsipornoa enää tarvittaisi. Antakaa joku tälle herralle oma talkshow ja vähän äkkiä!

Jokaisen suomiräp-ystävän tai ainakin jokaisen Ruger-fanin on koettava The Ruger Experience edes kerran. Sillä vain heidän keikalla voit nähdä kun kaksi näpsäkän näköistä nuorta naista näteissä kesäleningeissään tanssivat ja laulavat sydämensä kyllyydestä: “Syön omaa paskaani, paskaani, paskaani!”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti