maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kultabassokerho @ Kuudes Linja 27.6.

Kävin perjantaina tsekkaamassa ensimmäistä kertaa Kultabassokerhon suomiräppi bileet Kutosella. Meno oli oikein UG sillä esiintyjinä oli Francis Koira, Gettomasa ja Sairas-T, J-P juonsi ja DJ Sir Jake vastasi tietysti musiikista.

Francis koira aloitti keikat ja veti kyllä hyvin, joskin äänenmuuntimen käyttö ei ole oma suosikkini ja olisi mielenkiintoista kuulla Francisin oikea ääni. Valitettavasti en saanut hyviä kuvia, mutta tehkää työtä jolla on merkitys!


Illan kohokohta oli ehdottomasti Gettomasa, hän oli myöskin syy miksi itse lähdin Kutoselle. Ja oli kyllä törkeän hyvän keikka, tosin välispiikit jäivät pitämättä, mutta se hänelle annettakoon anteeksi kun nuorella miehellä ei vielä hirveästi tuota keikkakokemusta ole. Gettomasahan on parikymppinen miehenalku Jyväskylästä ja jos taso on jo nyt näin korkealla, odotan innolla mitä vuodet tuovat hänelle tullessaan. Sairas-T:n osuuden jouduin valitettavasti jättämään tällä kertaa väliin sillä aamulla kello oli soimassa jo viideltä ja kahden nukutun tunnin jälkeen karistin Helsingin pölyt pois lahkeistani ja toivotin Pohjois-Suomen raikkaan ilman tervetulleeksi.
Gettomasa oikealla ja vasemmalla Sairas-T
Kokonaisuudessaan ilta oli oikein onnistunut ja meno oli mitä mahtavin, tulee tulevaisuudessakin varmasti lähdettyä uudestaan KBK-bileisiin. Pisteet menee ehdottomasti J-P:lle jolla oli hyvin omaperäiset tanssiliikkeet lavalla! Pitää myöskin kehua Kutosen äänentoistolle, eturivissäkin sai hyvin sanoista selvää mikä on todella harvinaista. Bongasin mestoilta myöskin Aivovuoto-yhtyeen tuottajaveljekset K.N.V:n ja Lobon.

2 kommenttia:

  1. En ookkaan aikasemmin törmännyt samaisen aiheen alla purjehtivaa blogia, hyvä että tällänenki löytyy! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oma elämä on sen verran tylsä et pakko kirjotella muitten ihmisten saavutuksista.

      Poista